| Маса нетто: | 0,280 кг (-5,0%) 2,500 кг (-0,5%) |
| Склад продукту: | Борошно в/ґ, маргарин, повидло, сметана, цукор-пісок, яйця курячі, дріжджі хлібопекарські пресовані, цукор-пудра, цукор ванільний, сіль кухонна харчова. |
| Поживна цінність в 100 г продукту: | Білки, г – 7,2 Жири, г – 25,8 Вуглеводи, г – 40,1. |
| Енергетична цінність: | 544 ккал |
| Строк придатності до споживання: | 60 діб. Кондитерські вироби зберігати в сухому та чистому приміщенні при температурі 18 +5 °С і відносній вологості повітря не більше 75%. |
| Нормативні документи: | ДСТУ 3781 – 98 |